بازگشت به صفحه کامل

پیام تبریک ریاست دانشکده در پی کسب نمایه اسکوپوس توسط مجله بین المللی مهندسی مکانیک

در پی کسب نمایه Scopus توسط مجله بین المللی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه شهید چمران اهواز، ریاست دانشکده مهندسی جناب آقای دکتر حیدری شیرازی پیام تبریکی به شرح زیر صادر نمودند:

با سلام

با کمال خرسندی به اطلاع میرسانم که مجله بین المللی مهندسی مکانیک JACM پس از موفقیت اخیرش در کسب نمایه ICI ، اخیرا موفق به کسب نمایه Scopus شد. در این مرحله، مجله در مسیر اخذ نمایه ISI می باشد . این موفقیت را به مسئولان و دلسوزان پژوهشی دانشگاه و دانشجویان عزیز تبریک عرض می نمایم و بر خود لازم می دانم از آقای دکتر محمدصدیقی که نقش اصلی در کسب جایگاه فعلی این مجله داشته اند، تشکر و قدردانی بنمایم.

ارادتمند

کوروش حیدری شیرازی