درباره گروه

گروه مهندسی برق دانشگاه شهید چمران اهواز با قدمتی حدود چهار دهه ،بزرگترین گروه تخصصی مهندسی برق در جنوب غرب کشور به شمار می رود . این گروه در سال های فعالیتش منشاء خدمات ارزشمندی در حوزه آموزش و پژوهش بوده و بخش مهمی از نیازهای فنی صنایع مختلف در استان خوزستان و استان های همجوار را پوشش داده است .

وجود آزمایشگاه های تخصصی مختلف مانند : ادوات نیمه هادی ، طراحی مدارهای مجتمع ، پردازش تصویر و سیگنال ، مدارهای مخابراتی ، تکنیک پالس ، درایوهای الکتریکی ، ماشین های الکتریکی ، رله و حفاظت ، کنترل صنعتی و.... بخشی از امکانات گروه برق است .

برگزیدگی به عنوان گروه ممتاز آموزشی دانشگاه در سال ۱۳۹۶، رتبه دوم پژوهشی دانشگاه در چاپ مقالات ISI در سال ۱۳۹۵، معرفی کتاب شایسته تقدیر در سی و یکمین دوره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران (۱۳۹۲) ، معرفی کتاب برتر صنعت برق کشور در سال ۱۳۹۲، معرفی استاد نمونه کشوری در سال ۱۳۹۱، رتبه اول جشنواره ملی حرکت در سال ۱۳۹۱، رتبه اول مسابقات هوافضا با پرنده شبح (به صورت همکار ) در سال ۱۳۹۱، تالیف و ترجمه کتب مختلف ، چاپ مقالات متعدد در معتبرترین مجلات علمی بین المللی و عقد قراردادهای صنعتی با صنایع مختلف بخشی از توانمندی گروه مهندسی برق دانشگاه شهید چمران اهواز است .

در حال حاضر قریب به ۱۰۰۰ دانشجو در گرایش های تخصصی قدرت ( در مقاطع تحصیلی کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری )، الکترونیک ( در مقاطع تحصیلی کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری ) مخابرات سیستم ( در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا ) و کنترل ( در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا ) در حال تحصیل هستند .